Om hulp vragen kan soms best lastig zijn. Het geeft je misschien het gevoel dat je gefaald hebt of je bent gewoon niet graag afhankelijk van anderen. Maar door toch deze stap te zetten en hulp toe te laten, zet je de deur open naar een leuker leven.

Via het nieuwe platform van HuisTipTop kun je bij ons terecht voor hulp in de huishouding. Onze ervaring heeft geleerd dat de hulpvraag daar in veel gevallen niet ophoudt. In het dagelijks leven kunnen andere beslommeringen ook voor stress en ongemak zorgen. Bij HuisTipTop vinden wij dat onze naam eer aan moeten doen. Wie bij ons aanklopt, mag een tiptop huis verwachten. Dat betekent dat wij graag ondersteuning bieden voor de totale thuissituatie. Daarom hebben we ons dienstenpakket uitgebreid. Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor onder andere:

> Administratieve ondersteuning;

> Reparaties of andere klussen in huis;

> Sociale begeleiding;
> Hulp op het gebied van uiterlijke verzorging; 

> Vervoer;

> Tuinonderhoud

Aarzel niet om ons in te schakelen. Een bijkomend voordeel is dat je iemand over de vloer krijgt die ook een stukje gezelligheid meebrengt. Veel van onze huidige gebruikers vinden het fijn dat ze daarmee ook iemand hebben waarmee ze af en toe van gedachten kunnen wisselen, die ze om advies kunnen voor de dagelijkse dingen en waarmee ze ook gewoon even gezellig koffie kunnen drinken. Het geeft vaak veel steun, omdat mensen het gevoel hebben er niet meer alleen voor te staan.

‘Alle hulp is welkom’ is een bekend begrip in de Nederlandse taal, maar bij HuisTipTop draaien we dit graag om: Wees welkom voor alle hulp!