Voorwaarden

Door u te registeren op de Website gaat u een overeenkomst aan met HuisTipTop. Op deze overeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wij raden u aan om de algemene voorwaarden goed door te lezen en op te slaan of af te drukken, zodat u deze later nog eens kunt nalezen.

Leeftijd

U mag zich alleen aanmelden op de website als u ten minste 18 jaar bent. Door u te registreren op de website verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.

Privacy

Op deze website verwerken wij persoonlijke gegevens. Wij gaan altijd zo zorgvuldig mogelijk om met uw persoonlijke gegevens. Meer informatie over de manier waarop we omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u vinden in het privacy statement.

Akkoord

Door de vink bij de aanmelding te activeren geeft u aan de algemene gebruiksvoorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over dit programma kunt u contact opnemen via het contactformulier

Leveringsvoorwaarden Adverteren

Op al onze advertenties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden adverteren van toepassing.

Privacy Veiligheid

HuisTipTop hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. In dit privacy statement vindt u belangrijke informatie over welke persoonsgegevens HuisTipTop verwerkt, op welke manier en voor welke doeleinden. Wij raden u dan ook aan om dit privacy statement zorgvuldig door te lezen.